ARCHIVE: Optagelse til Syngedrengenes korskole 2019-2020

Syngedrengene optager ny drenge til korets forskole, “Korskolen”.

Sangglade drenge i 2. og 3. klasser  kan optages i korskolen, hvor vi finder ‘den gode tone’ gennem leg med melodier og rytmer, sangtekster og kordisciplin i børnehøjde – alt sammen i et muntert og uformelt univers på drengenes præmisser.

Vi har p.t. drenge fra Assens, Ebberup, Glamsbjerg, Haarby og Tommerup i koret. Korleder Finn Pedersen besøger i uge 35 og 36 musiktimer i flg. skoler: Assensskolen, Strandmølleskolen, Glamsbjergskolen, Glamsbjerg Friskole, Gummerup Skole, Haarby Skole og Ebberup Skole. Forældre til sangglade drenge er velkomne til at henvende sig, hvis deres dreng går på en anden skole eller måske er gået glip af korleder Finn Pedersens besøg.

Korskolen starter torsdag d. 12.9 kl. 17-18 i Kirkens Hus, Adelgade 18, 5610 Assens. Der er åben prøveperiode frem til efterårsferien – så alle kan prøve korskolen af uforpligtende i en periode. Efter prøveperioden vil der være en lille optagelsesprøve til korskolens videre forløb, hvor musikalske evner, disciplin og mødestabilitet indgår i den samle bedømmelse af egnethed. Det er gratis at deltage i korskolen.

Af hensyn til planlægning beder vi om en tilmelding til Korskolen på postsnabel-asyngedrengene.dk. Anfør drengens navn og adresse samt kontaktoplysninger på forældre (telefon og email). Yderligere oplysninger kan får hos korleder Finn Pedersen på tlf. 2944 7232, mail postsnabel-asyngedrengene.dk.

Syngedrengenes korskole er første skridt på vejen i den sangmæssige og musikalske uddannelse, som alle Syngedrenge får.
Undervisningen i korskolen varetages af korleder Finn Pedersen og sangpædagog Kristine Eiler Ernst.
Syngedrengene har en lang og stolt tradition for at kombinere korsang af høj kvalitet og musikalsk dannelse med et enestående socialt fællesskab.
Man begynder sin karriere som syngedreng i korskolen i 2. eller 3. klasse og rykker året efter op i det egentlige kirkekor.

 

Læs mere om hvad det indebærer at være syngedreng her:  Skal din dreng være syngedreng?