Archive: Flot tilskud fra Fynbo-Fonden til Syngedrengene – igen! 2018

Fredag d. 5. oktober sang Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens årets første Evensong-gudstjeneste, som trak fulde huse. En ny stor årgang korsangere mellem 9 og 11 år deltog for første gang. Alle iklædt de nye flotte veste, som tidligere på året blev indkøbt med hjælp fra 10.000 kr. fra Fynbo-Fonden.

Ved fredagens Evensong var der atter fint og gavmildt besøg.  Palle Sørensen fra Fynbo-Fondens bestyrelse overrakte endnu et beløb til Syngedrengene – 7.000 kr., således at hele vesteindkøbet nu er rundhåndet finansieret af Fynbo-Fonden.

Syngedrengenes korleder Finn Pedersen er meget rørt og glad over den flotte støtte til Danmarks ældste drengekor fra Fynbo-Fonden. Kontakten er kommet i stand gennem Støtteforeningen Syngedrengenes Venner, hvis bestyrelse gør en stor fundraising-indsats for at alle medlemmer af Syngedrengene, uanset baggrund, har økonomisk mulighed for at deltage i korets aktiviteter. Formand Ulla Bøggild ses på billedet sammen med Palle Sørensen fra Fynbo-Fondens bestyrelse.

10.000 kr. fra Fynbo-Fonden: Ny veste til sopranerne

Fine ny broderede veste og flotte butter­flys – Syngedrengene har via Støtte­foren­ingen Syngedrengenes Venner modtaget en donation på kr. 10.000 fra Fynbo-Fonden. Dermed blev der råd til at forny de yngste drenes kortøj inden Syngedrengenes sommerrejse til Tyskland i juli 2018.

Syngedrengene er meget taknemmelige for donationen, både over for giveren Fynbo-Fonden, og over for Støtteforeningen Syngedrengenes Venner, som har søgt om midlerne hos fonden.

Ved en velbesøgt Evensong på en smuk 4. maj aflagde Palle Sørensen fra Fynbo-Fonden visit for at høre koret i de nyleverede veste. Ulla Bøggild, formand fra Syngedrengenes Venner repræsenterede Støtteforeningen sammen med Ole Gundersen, der tog dejlige fotos.

 

Vestene er leveret fra Dansk Erhvervsbeklædning i Assens.

Logoet

Broderet logo på Syngedrengenes veste.
Guds lam, Agnus Dei, er det historiske byvåben for Assens by. Det ældste bevarede eksemplar er et segl fra 1535.
Lammet på Syngedrengenes logo er korslammet, som står ved sejrsfanen mens det udgyder sit blod i en kalk – det er den udgave af lammet, som er  motivet for en smuk glasmosaik fra 1910, der sidder i vinduet i Vor Frue Kirkes kor.